Visie

Massage maakt je bewust van de taal van je lichaam. Waar zit spanning en waar voel je ontspanning bij behandeling. Door aanraking van de huid d.m.v. strijkingen of door druk met de duimen of handpalmen op bepaalde punten worden onregelmatigheden in onderliggende weefsels of systemen (spieren, bindweefsel, meridianen) gecorrigeerd. Massage maakt de huid soepel, bevordert de bloedsomloop, maakt spieren soepel en reguleert de functies van de organen. Afvalstoffen worden door de verbeterde bloedsomloop beter afgevoerd, waardoor er minder opstapeling daarvan plaatsvindt. De afvalstoffen geven vaak klachten in de functie van spieren en bindweefsel door pijn en/of beperking.

Een massagebehandeling geeft een ontspannen gevoel. Een rustmoment voor jezelf, in een vaak te druk leven vol haast en stress.

Door verschillende technieken door elkaar heen te gebruiken heb ik een manier gevonden om verschillende soorten klachten te kunnen behandelen. Hoofdpijnen, nek-/schouder-/rug klachten. Blessures van b.v. sporten, RSI klachten,"frozen" shoulder, menstruatie- en andere buikklachten, onrust, slapeloosheid. Bij reumaklachten neemt de pijn vaak af door de behandeling.

Massage kan worden toegepast bij vrouwen, mannen en kinderen.


Sarani Loman
Koningsoord 10
9984 XH Oudeschip

06-52447416

Praktijkadres:
Ma. t/m do.:
Koningsoord 10
9984 XH Oudeschip

Vrijdag:
Burg. van Panhuyslaan 89
9251 KR Burgum

Lid NVST/RBCZ

KvK: 01164398
BTW: NL001121164822

saraniloman@gmail.com